www.fpv-argentina.com - Ver Tema - ronaldo tröja barn Wu om Real Madrid
Estas navegando como visitante. Por favor Registrate o Logueate para poder obtener ventajas como postear en el foro, ver enlaces o ver imagenes . Registrate haciendo click AQUI.    
Buscar temas sin respuesta | Ver temas activos Fecha actual Sab Ago 18, 2018 7:05 pmResponder al tema  [ 1 mensaje ] 
 ronaldo tröja barn Wu om Real Madrid 
Autor Mensaje

Registrado: Vie Ago 25, 2017 11:14 pm
Mensajes: 2
Nota ronaldo tröja barn Wu om Real Madrid
Barcelonas president: Nei Maer för pengarna och statusen att lämna Barcelona i det förgångna starkare

Upplevt en turbulent sommaröverföringsperiod, var Barcelonas president Bartomev pressad på kuspen. Nyligen är det Barcelona övertygat om att Nei Maer säger att "hittills inte förstår varför Nei Maer lämnade."

Bartomev sa: "Vårt största misstag är att tro på Neumer. Han utförde inte sina uppgifter i rätt form." Hittills messi tröja barn förstod han Imagen fortfarande inte varför Nei Maer lämnade Barcelona: "Jag vet inte. Skulle ha bett honom. Han berättade inte för oss. Förmodligen för pengarna, för hans ställning på fältet. Det är ingen tvekan om att Barcelona är världens bästa klubb, en grupp toppspelare och Messi den här världens bästa. Jag vet inte varför han vill lämna.

Batuo Meiyu sa att Barcelonas utställning denna säsong är starkare än förra året. "Några fans är pessimistiska för säsongen, men vi måste sluta rykten och Neymar Jr tröja vårt lag är starkare än förra året och Nemals avgångsteam gav Barcelona en chans att återvända till fotboll för att knacka på nya människor.

Barcelonas president anser att trots förlusten av MSN-portföljen har de en bättre konfiguration: "Fläktarna behöver inte känna sig pessimistiska, vi kommer faktiskt att bli ett Manchester United tröja barn bättre lag. Vi har ingen fronttrident, men vi har Den nya tränaren Barvade lyckades sitt lag bra på sin egen väg, och han trodde på Barcelonas stil och hade en djup inblick i fotboll och La Masia.

Samtidigt talade Bartome ronaldo tröja barn Wu om Real Madrid: "Real Madrid har aldrig varit högre än Barcelona. Eftersom Ronaldinho, Barcelona är ett framgångsrikt lag, har förmågan att leda spelet.

Dessutom, för Messi och Iniesta förnyelse, sade Bartomev att fansen inte behöver oroa sig: "Messis far har undertecknat samtycket, och vi och Iniesta nådde också ett preliminärt avtal att förnya."

Ja, vi vet att du har väntat på att se mer nyheter om fotbollsklubben http://www.billigtfotbol.com träffa dig ända till slutet. Och genom vår webbplats billig fotbollströja samling kul surfning.


Vie Oct 06, 2017 12:23 am
Perfil
Mostrar mensajes previos:  Ordenar por  
Responder al tema   [ 1 mensaje ] 

¿Quién está conectado?

Usuarios navegando por este Foro: No hay usuarios registrados visitando el Foro y 1 invitado


No puede abrir nuevos temas en este Foro
No puede responder a temas en este Foro
No puede editar sus mensajes en este Foro
No puede borrar sus mensajes en este Foro
No puede enviar adjuntos en este Foro

Buscar:
Saltar a:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware.
Traducción al español por Huan Manwë para phpbb-es.com