www.fpv-argentina.com - Ver Tema - lagkamrater gudar Återkommer Tyskland barn tröja
Estas navegando como visitante. Por favor Registrate o Logueate para poder obtener ventajas como postear en el foro, ver enlaces o ver imagenes . Registrate haciendo click AQUI.    
Buscar temas sin respuesta | Ver temas activos Fecha actual Mié Jul 18, 2018 4:00 amResponder al tema  [ 1 mensaje ] 
 lagkamrater gudar Återkommer Tyskland barn tröja 
Autor Mensaje

Registrado: Vie Mar 02, 2018 11:28 pm
Mensajes: 2
Nota lagkamrater gudar Återkommer Tyskland barn tröja
Brasilien har minst 4 straffskick! "Efter matchen, arga brasilianska fans ifrågasätter fin skala av den serbiska domaren underbart. Spelet de ser sina egna spelare leds Neymar återigen måste vara motståndarens taktik rasa Kandao marken, men domaren var oberörd.

Är det den sk "svarta visselpipan" eller "liten visselpipa"? Självklart kommer spelet domaren efter matchen bli tal om skvaller och orsakade ingen liten kontrovers. Så frågan är, är det på grund i slutet Neymar framme föll till marken i överdrivna svart åtgärder retade domaren, och domaren inte att besegra mot Brasilien ansvarig?

Efter starten av VM har Neymar stå i fokus för uppmärksamheten, inte bara för att han är chef för varumärket karaktär Selecao, men också för att han led på planen efter kränkningen något överdrivna föreställningar. Spelet mot Mexiko, efter att ha dragit moln avsiktligt eller oavsiktligt trampa på Neymar fotled, stor stjärna Paris tumla till marken i smärta. "Hoppa! Neymar" Denna åtgärd även efter matchen några goda vänner görs till en film cirkulerat på nätet.

Neymar är så smärtsamt att se det mesta av den allmänna opinionen började sin anklagelse, att denna dåliga resultatet för den brasilianska stjärnan tjänar människors sympati, och sågs som en förolämpning mot fotboll. Men i det spelet vann Brasilien spelet 2-0, och ingen skulle argumentera igen.

Enligt statistiken efter matchen, Neymar i de tidigare fyra matcher tillbringade sammanlagt 14 minuter föll till marken, verkar det vara oacceptabelt på domaren, men fläktarna i Brasilien med Neymar min åsikt är detta ett självförsvar beteende.

Neymar stark Brasilien tröja personlig förmåga, som är avsett att göra honom ett mål andra spelare vård och den här turneringen är mycket inriktad på fysisk konfrontation, som ursprungligen var inte en stark uppdelning av Neymar verkar ha några svåra.

Tänk noga, det är normalt för honom att utbyta domarens uppmärksamhet på detta sätt. Sydamerikanska spelare gillar att spela på domstolen, de verkar alla.

Även spelet som Brasilien gjorde ett mål Augusto vardagar i mittfältet arena, vi ofta kan se att han var nere på marken efter valsningen motståndarna på banan, vilket visar att detta inte är Neymar patent. Men detta är logiken i de sydamerikanska människor i ögonen av européerna, som ses som ett bedrägeri. Kinesiska förbundskapten Marcello Lippi sade också att Neymar är näst förmåga världens tredje mero man, men han behöver för att gå till konvergensen av dessa handlingar. Som ett resultat skapas gapet mellan den sydamerikanska stjärnan och den europeiska domaren.

Alla vet att Neymar är att skydda sig, men människor tenderar att försöka stå på den moraliska höga marken de flesta andra anklaga fläktarna är inget undantag.

Brasilien coach Imagen och spelarna är väl medvetna om vilken hela historien, efter matchen mot Mexiko, Teeter det klart att allmänheten inte vill gå att tala om dessa frågor, men utanför, sedan inuti, så självklart med klagomål, hans sanna Det betyder "Du referenter är så villiga att se att Neymar sparkas"? Även den brasilianska tränare har kritiserats eftersom orsaken ställning drivna beteende Neymar sex år sedan.

Brasilianska fotbollsförbundet ombads gruppmedlemmarna att tiga, men hans lagkamrater verkade inte lägga undan kanten, Neymar dubbla lagkamrater i landslaget i Greater Paris och Tiago - Silva är som försvarare har rätt att tala, använde han stark satirisk ton, sade han, Neymar vristskada i Paris Saint Germain klubb för några månader sedan, är "laglig skada": "han är mycket spännande prestanda på planen, särskilt i smärtsamma återhämtningsperiod på mer än tre månader efter . "

Neymar var sotigt 10 gånger så många som i matchen mot Schweiz, som Sverige barn tröja är 20 år av World Cup singel-game spelare de flesta uppgifterna. Skulle de som kritiserar Neymar förstå att hans lidande och självskyddets lidande?

Också på grund av en stark individuell förmåga som en spelare aspekt av spelet Ronaldo, naturligtvis, inte mindre försvarare fokusera på vård, annars varför skulle hans bräckliga knäskador drabbades tre gånger i Serie A? Cynisk "främmande" lillebror plats för första gången, sade han :. "Detta är ett beslut om resultatet av en brist i skyddet Neymar, kan spelaren bara välja självförsvar inom reglerna."

Medan Rivaldo direkt riktar allmänheten indikerar nuvarande mediemiljö "dubbelmoral" fenomen alltför allvarliga :? "överdrivna föll till marken fördröjningstiden för Neymar är inte en person annan göra det, så varför skylla Neymar göra fel. de bryr sig inte om kritikerna, de som kritiserar har gått hem. "kanske är detta menings profetior är det nu brasilian själva hemma. Men det är obestridligt att dessa erfarna veteraner kan djupt förstå smärtan hos Neymar.

Kanske legend som spelade en räknare uttalande omvärlden för Neymar röster av tvivel inte bara inte minska, utan snarare intensifieras, gäckande löje Brasilien hjärtekrossare verkar vara en trend. Tillsammans med VM populära ofta, främst för de stora spelarna måste gå hem tidigt, Neymar som "endast quasi barn" naturligt av media mer speciell vård, allt som allt är det föremål för kritik för sin långsam jäsning i .

Neymar själv har frid i sinnet, spelar han ett spel på övningsfält och lagkamrater, "Jump Neymar!" Game, som går till omvärlden med sin egen lugna hjärta, jag bryr mig inte om utomhusluften meddelandespråk sätt, men faktum är att han Det är mest försiktigt, vi kan se från spelet. Spelet, lagkamrat Neymar på Paris Moni Ye var fokuserade på människan-märke honom, men Neymar också gå vilse, och han slutade inte rullar på marken för att utbyta domaren Madzic sympati.

Objektivt, inte spelet Brasilien kritiska situationen tillåter inte Neymar att slösa för mycket tid som ligger på marken. En detalj, när den andra halvan föll till marken i straffområdet, hans lagkamrater steg fram för att gå till domaren teorin, men snarare Neymar var extremt lugn, han vet domaren är inte ett straff, började det att höja sina lagkamrater gudar Återkommer till en ny runda av brott.

Neymar inte vet nu om det kommer att rulla innan de rusade att ångra, trots allt, Tyskland barn tröja vilket gör det blivit en typisk "ropar varg" en lögnare i ögonen på domarens Europa, även nu, är verkligen foul, jag skulle Kroatien tröja inte längre vara villig att gå tror jag. Och den serbiska namn post Madzic tvist har varit brukligt i straff fysisk kontakt, det finns ett prejudikat i de senaste säsongerna Champions League.

2015-2016 säsongen, Champions League knockout Greater Paris vs Manchester City spel, Cavani Road Direct, Matuyidi slogs ner bakom Mangala vid bildandet av nästan på egen hand, men Madzic men vinkade för spelet att fortsätta genom långsam spegel uppspelningsfönstret, Mangala träffa motståndaren i risken för att inte få bollen, är tillräckligt för att utgöra en foul. Ju mer känd innan Champions League-finalen, ledde Ramos skadade Salah handling, han gjorde inte ett allvarligt straff för spanjorerna.

Det råder ingen tvekan, innan Neymar flytta ökar sannolikheten för att en del av dessa Madzic gjort kontroversiella straff, trots allt, i enlighet med den nuvarande strategin för fotbollsmatch fortfarande det slutliga beslutet i händerna på domaren, dela en betydande andel av subjektiva faktorer . Jag hoppas att Neymar kommer att lära sig lite lektioner.


Vie Jul 06, 2018 11:25 pm
Perfil
Mostrar mensajes previos:  Ordenar por  
Responder al tema   [ 1 mensaje ] 

¿Quién está conectado?

Usuarios navegando por este Foro: No hay usuarios registrados visitando el Foro y 1 invitado


No puede abrir nuevos temas en este Foro
No puede responder a temas en este Foro
No puede editar sus mensajes en este Foro
No puede borrar sus mensajes en este Foro
No puede enviar adjuntos en este Foro

Buscar:
Saltar a:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware.
Traducción al español por Huan Manwë para phpbb-es.com